Protectia mediului

       Descrierea companiei
       Societatea este infiintata in anul 2004 la Giurgiu. Suntem reprezentanții unor firme de prestigiu, care fabrica produse industriale speciale tehnologice, de curatenie - intretinere, protectia mediului, dezinsectie si dezinfectie. Producatorii sunt certificati ISO 9001 si ISO 14001, toate produsele lor fiind ecologice si biodegradabile, aprobate de Ministerul Sanatatii si sunt conforme cu normele CE.

        Se fabrica o gama foarte larga de produse, practic neexistand domeniu de activitate care să nu poată fi servit de produsele noastre (de la domeniul industrial pana la cel casnic), de exemplu: degresanti pe baza de apa sau solventi, decapanti, produse pentru protejarea suprafetelor, paste si creme pentru protectia muncii, floculanti pentru apele reziduale, absorbanti pentru hidrocarburile din apele reziduale sau scurgeri accidentale; produse de dezinsectie si dezinfectie (inclusiv gripa aviara); produse pentru curatenie si intretinere, produse de protectia mediului.
1.    Produse specializate pentru intretinere, ecologizare curatare si dezinfectare destinate industriei alimentare, combinate avicole, grajduri etc.
2.    Produse specializate pentru intretinerea, ecologizarea si curațarea bucatariilor industriale (cantine, restaurante etc.).
3.    Produse specializate pentru spalatorii industriale:
       -  Prafuri si lichide de spalat;
       -  Produse pentru scos pete;
       -  Produse pentru curatat imbracaminte de protectie;
       -  Produse pentru inmuiere si parfumare a materialelor textile ,
4.    Produse pentru intretinerea si curatarea metalelor, materialelor plastice, sticla, ceramica, PVC, cauciuc etc.
5.    Produse speciale pentru intretinerea si curatarea autoturismelor, parte mecanica si cosmetica auto.
6.    Produse specializate pentru ecologizarea si curatarea spatiilor din intreprinderi, fabrici, service  auto.
7.    Produse specializate pentru curatarea covoarelor, mochetelor, si tapiteriilor.
8.    Produse specializate pentru intretinere, ecologizarea, curatare și dezinfectare destinate industriei alimentare, combinate avicole, grajduri etc.
9.    Produse specializate pentru deparazitare (impotriva gandacilor, mustelor, tantarilor, soarecilor etc).
10.  Produse specializate pentru tratarea (piscinelor, turnurilor de racire si, bazinelor de apa).
11.  Produse specializate de protectia mediului si ecologizare pentru industria de hartie si carton, tipografii etc.
12.  Produse specializate de protectia mediului si ecologizare, destinate societatilor pentru intretinere si curatenie (specializate in intretinerea complexelor comerciale, cladiri industriale etc.)
13.  Produse specializate pentru importatorii de autovehicule si autoturisme (inlaturarea straturilor protectoare, inlaturarea ruginii, depunerilor de saruri etc.)
14.  Produse specializate de protectia mediului si ecologizare pentru intretinerea si curatarea mijloacelor de transport (aeriene, feroviare, navale, etc.)


Produsele sunt extrem de eficiente, economicoase si usor de folosit, nefiind necesare condiții speciale de transport, manipulare, depozitare sau folosire.


Servicii si produse
Specialistii nostri, in urma evaluari obiectivelor, vor propune solutii tehnologice, proiecte de specialitate pentru ecologizarea si decontaminarea obiectivelor propuse, vor livra produse si materiale ecologice in functie de fiecare situatie in parte, pentru crearea de solutii de biodegradare si decontaminare a unor sit-uri contaminate sau suspecte de contaminare, precum si conditiile tehnice si tehnologice de utilizare a lor de catre Prestator.

Prestarea se bazeaza pe urmatoarele principii :
-    stabilirea solutiilor si tehnicilor de decontaminare si depoluare, conforme cu tehnologiile moderne de protectia mediului.
-    vanzarea si livrarea catre Prestator a produselor ecologice si de decontaminare necesare fiecarei lucrari acceptate de Client si lansata in lucru de Prestator
-    asigurarea consultantei si asistentei tehnice privind identificarea solutiilor de protectia mediului si utilizarea acestora cu eficienta in cadrul efectuarii operatiunilor de ecologizare.

Servicii de consultanta privind protectia mediului

         - Realizarea de investigatii privind contaminarea solului si apei subterane si evaluarea riscului pentru contaminarea existenta.

         - Elaborarea de solutii privind protecția mediului, pentru remedierea sit-urilor contaminate si reconversia zonelor industriale poluate, gestionarea proiectelor de remediere si reconversie.
      

         - Studii pentru obținerea avizelor / autorizatiilor in domeniul privind protectia mediului

         S.C. Dunexim Distribution Group  SRL Giurgiu a luat ființă ca o consecință a multitudinii de probleme nerezolvate in domeniul protecției mediului din România.


         Drept urmare, ne concentram spre oferirea partenerilor noștri, a unei game de “Produse si servicii pentru protecția mediului”. Acestea asigura o reducere semnificativa a poluării dar si o abordare noua in ceea ce privește dezvoltarea durabila a tuturor activităților care pot genera eventuale poluări.
       
         Gama de produse si servicii de ecologizare cuprinde:

       I.  Produse de intervenție in caz de poluare accidentala cu hidrocarburi
        a) Absorbant natural si biodegradabil;
        b) Baraje, pernuțe, paduri, lavete absorbante
        c) Baraje limitatoare
        d) Dispozitive colectare hidrocarburi de pe apa (skimere);

       II.   Servicii de ecologizare soluri poluate istoric cu hidrocarburi
a) Tehnologia de refacere ecologica a solurilor poluate, curățire rezervoare
b) Servicii de consultanta in refacerea ecologica a solurilor poluate  
c) Spălarea, inclusiv dezafectarea rezervoarelor supra si subterane de carburanți si  lubrifianți, precum si a platformelor din beton infestate cu produse petroliere;
d) Dezafectarea rezervoarelor supra si subterane din depozite si preluarea pământului infestat cu produse petroliere.
       
       III. Servicii de colectare deșeuri (periculoase si nepericuloase)
            Prin acest tip de serviciu oferit, preluam obligațiile partenerilor cu privire la:
a) Preluarea, transportul si valorificarea finala prin co-incinerare a deșeurilor periculoase
b) Întocmirea documentației de gestiune a deșeurilor periculoase (Anexa 1 si Anexa 2 conform Ordin 2/2004)

      IV. Produse biologice de tratare a apelor uzate

V.    Servicii speciale de preluare si tratare a reziduurilor

1. Preluarea reziduurilor petroliere si a uleiurilor uzate din rezervoarele supra si subterane (inclusiv cele infestate cu PCB);

2. Preluarea bateriilor de condensatoare cu uleiuri infestate cu PCB;

3. Preluarea apelor uzate rezultate de la degresarea si spalarea interioara si exterioara a rezervoarelor, pentru decantare si neutralizare;

4. Preluarea emulsiilor uzate, nămolurilor si șlamurilor infestate cu produse petroliere;

5. Preluarea produselor textile si celulozice infestate cu produse petroliere (filtre, lavete, cartoane, frunze, crengi etc.).

6. Spălarea, inclusiv dezafectarea rezervoarelor supra si subterane de carburanți si  lubrifianți, precum si a platformelor din beton infestate cu produse petroliere;

7. Dezafectarea rezervoarelor supra si subterane din depozite si preluarea pământului infestat cu produse petroliere.

      VI. Servicii speciale de sablare – hidro-gomaj

VII.    Servicii speciale de sablare – decapare

        S.C. Dunexim Distribution Group S.R.L. efectuează un complex de lucrări de tratare prin sablare a obiectivelor industriale, a suprafețelor diferitor utilaje, construcții si edificii.
        Sablarea este o procedura de curățare de înaltă calitate a oricăror suprafețe metalice, in urma căreia sunt îndepărtate toate impuritățile, produse ale coroziunii, arsura de laminare in straturi, funinginea aderenta, produsele petroliere solidificate (bitum, păcura etc.), acoperirile de vopsea existente.

VIII.    Servicii speciale de spălare ecologice

        Avem plăcerea sa va oferim posibilitatea spălării suprafeței contaminate cu reziduuri petroliere cu ajutorul utilajului nostru sistemul pressure washer.
        Sistemul are la baza utilizarea a patru elemente de baza în curățarea cu apa sub presiune: presiunea, circuitul de apa, detergent si căldura.
        Detergenții folosiți (pe care îi cunoașteți si îi folosiți cu succes) sunt specifici pentru suprafețele ce trebuie curățate si reacționează mult mai bine cand sunt folositi in combinatie cu apa incalzita la o temperatura si presiune mai mare.
        Pentru fiecare suprafata exista cate o aplicație a utilajului, jetul de apa (presiunea) si temperatura pot fi ajustate pentru a obține rezultatul dorit.
        Utilajele folosite sunt fabricate in USA.
        Detinand exclusivitatea la aceste utilaje din America, noi putem sa va oferim posibilitatea spalarii cu utilaje adaptate cerintelor dumneavoastra. Astfel, apa iese la o presiune ajustabila intre 2.000 si 8.000 PSI.